Servicii Catering

Fie ca este vorba de un eveniment corporate, un eveniment festiv sau un eveniment mai putin placut cum ar fi pierderea unei persoane dragi, Alex Catering va ofera servicii de catering constand in meniuri gustoase, prezentari inedite care vor lasa o impresie placuta invitatilor.

Alex Catering Servicii Catering
Pachete Comemorari

Pachete Comemorari

Livram pachete pentru parastase in orice zona din Judetul Bacau. Te poti baza pe noi si pentru idei de pachete potrivite fiecarui tip de parastas in parte.

Vezi meniurile

Meniuri Comemorari

Venim in intampinarea familiilor indurerate cu diverse meniuri de frupt sau de post livrate si servite in locatiile dorite. La cerere, asiguram coliva, colaci si alte produse necesare.

Vezi meniurile
Meniuri Comemorari
Nunta/Botez

Nunta/Botez

Ziua nuntii este de departe una dintre cele mai importante zile din viata oricarui cuplu. Relaxeaza-te si lasa totul in seama noastra. Echipa noastra de specialisti, este pregatita in a-ti oferi cele mai cele mai interesante si gustoase meniuri.

Vezi meniurile

Evenimente corporate

Cel mai important pentru noi este ca dumneavoastra si invitatii dumneavoastra sa va simtiti confortabil si sa aveti satisfactia lucrului bine facut. Rolul nostru este sa va lasam sa va concentrati atentia pe activitatile cu adevarat importante pentru dumneavoastra, in timp ce pregatirea evenimentului sa o lasati in grija noastra.

Vezi meniurile
Evenimente corporate
Plănuieste-ti evenimentul alături de noi!